Haberler

McDonald's, Hollywood filmlerindeki sahneleriyle özel bir reklam kampanyası düzenliyor

Güncelleme:

McDonald's, Hollywood filmlerinde ve dizilerinde yer aldığı sahneleri özel bir reklam kampanyasıyla duyurdu. Marka, Loki dizisinin yeni sezonuyla devam edecek ve sınırlı sayıdaki tatlı-ekşi Loki soslarını tüm restoranlarında sunacak.

McDonald's, 1986 yılından bu yana Hollywood film ve dizilerinde yer aldığı sahneleri özel bir reklam kampanyasıyla duyurdu. Sanat dünyasındaki varlığını Loki dizisinin yeni sezonuyla devam ettirecek olan marka, diziye özel üretilen sınırlı sayıdaki tatlı-ekşi Loki sosları 1 Eylül- 31 Ekim arasında tüm McDonald's restoranlarında Meşhur Menüler ile birlikte sunacak.

Hızlı servis restoran zinciri McDonald's, sinema, TV, müzik ve moda dünyasında bıraktığı kalıcı izleri gözler önüne seriyor. Tüm dünyada tüketicilerin severek tercih ettiği restoran zinciri olan ve sanat dünyasının birçok alanına da ilham veren marka, yakın tarihimizin en sevilen Hollywood film ve dizilerinde yer alan McDonald's sahnelerinden oluşan reklam filmiyle yeni kampanyasını duyurdu. McDonald's, bugüne kadar birçok yapımda yer alan global bir marka olarak, dünya çapındaki etkisini ve gücünü günümüzün önde gelen prodüksiyonlarında kendini göstererek de sürdürüyor.

"EN SEVİLEN KARAKTERLER DE MCDONALD'S'TAN SİPARİŞ VERİYOR"

Yeni reklam filminde McDonald's sahnelerinin yer aldığı film ve dizilerden oluşan bir koleksiyon sergilediklerini belirten McDonald's Türkiye CMO'su Özdeş Dönen Artak, "Sevdiğimiz pek çok ünlü karakter, yıllardır ikonik film ve dizilerde McDonald's'tan sipariş vermeye devam ediyor. Yeni kampanyamızla bu filmlerdeki McDonald's sahnelerini tüketicilerle buluşturmayı hedefledik. Ek olarak, 6 Ekim'de yayına başlayacak ünlü dizi Loki'nin yeni sezonu için özel olarak hazırlanan tatlı-ekşi sosumuzu restoranlarımızda sınırlı sayıda ve limitli süreyle sunmaya başlıyoruz. 'Meşhur Menüler' ile herkes McDonald's restoranlarından dilediği lezzeti seçerek bu serüvene ortak olabilir" dedi.

SİNEMA V E TV'DE DÜNDEN BUGÜNE MCDONALD'S DAMGASI

Sinema, TV, müzik ve moda dünyasının en büyük ikonları arasında yer alan McDonald's, bugüne kadar birçok yapıtta yer aldı. Bazen bir sipariş sahnesi, bazen yemek sohbeti, bazen de akıllara kazınan efsane logosu eşliğinde yapılan diyaloglarla kendini gösteren McDonald's'ın yer aldığı eserlerden birkaçı şöyle; Space Jam, Seinfield, Hızlı ve Öfkeli (The Fast And The Furious), Friends, Richie Rich, Run DMC - You Be Illın şarkısı ve Beşinci Element (Fifth Element).

ADVERTORİAL YAYIN

Kaynak: ANKA / Magazin

Hollywood TV Sinema Magazin Moda Finans Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title