Haberler

Johnny Depp Venedik'de 10 Milyon Euroluk Yalı Aldı

İtalya'nın Venedik Kenti Hollywood Yıldızı Johnny Depp'in İkinci Adresi Olacak.

İtalya'nın Venedik kenti Hollywood yıldızı Johnny Depp'in ikinci adresi olacak. Ünlü aktör, kentin ortasından geçen Büyük Kanal'ın kenarında 10 milyon EURO'ya (yaklaşık 20 milyon lira) bir yalı satın aldı. Deep, geçtiğimiz yıl aktrist Angelina Jolie ile başrollerini paylaştığı ?The Touris" (Turist) filminin çekimleri için Venedik'de bulundu. Çekimler sırasında gördüğü, restorasyon çalışmaları yapılan Dona Sangiantoffetti yalısına hayran kalan aktör, 10 milyon euro (yaklaşık 20 milyon lira) ödeyerek yalının yeni sahibi oldu.

Restorasyon çalışmaları 2008 yılından beri devam eden yalı dört katlı ve her bir katı ayrı bir daire halinde. Binanın yüksek tavanları birbirinden güzel tavan tablolarına ev sahipliği yapıyor. Bunun yanısıra, yalının kendine özel iskelesi var. Toplam 680 metrekare kapalı alana sahip yalı, Santa Croce Mahallesi'nde yeralıyor. Restorasyonun bu yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 17'nci yüzyıldan kalma yalının ilk sahipleri olan aristokrat Sangiantoffetti ailesi, Venedik-Osmanlı Savaşı sırasında Venedik donanmasına her biri 200 askerle donatılmış 10 savaş teknesi ve yüklü miktarda para katkısında bulunarak kent tarihinde önemli bir yere sahip oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title