Haberler

Genç Girişimciler Adana Protokoliyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Adana Genç Girişimciler Kurulu Adana protokolü ile bir araya geldi.

Adana Genç Girişimciler Kurulu Adana protokolü ile bir araya geldi.

Hilton'sa Oteli'nde 'İletişimden Girişimciliğe' temalı çay partisi düzenlendi. Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen çay partisinde konuşan İcra Komitesi Başkanlığı'na yeniden Mevlüt Tansel Ün, Genç Girişimciler Kurulu'nun 81 vilayette örgütlendiğini ve her kurulun kendi bulunduğu ilin koordinatör odası tarafından desteklendiğini söyledi. Bünyesinde 241 genç girişimciye bulunduran Adana Genç Girişimciler Kurulu'nun koordinatör odasının Adana Ticaret Odası olduğunu belirten Ün, "Girişimciliği önceliği iletişimdir. İletişimden girişimciliğe temalı çay partisini de Adana protokolünü ve üniversite öğrencilerini bir araya getirerek onlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve genç arkadaşları girişimcilik konusunda daha dinamik hale getirmek için düzenledik. Bu projeyi yapmak üzere bana getiren Mehmet Topal ve Gökçe Pişkin'e teşekkür ediyorum" dedi.

Çay partisine, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Şahbaz ve Adana Ticaret Borsası başkanı Muammer Çalışkan da katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Türkiye Magazin Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title