Haberler

Ceyda Ateş: Çağatay Hatalarından Ders Almalı

Güncelleme:

Güzel oyuncu, Çağatay Ulusoy'un uyuşturucu konusunda başına gelenlerle ilgili "Önemli olan hataları tekrarlamamak." dedi.

Ceyda Ateş'e verdiği bir röportajda 'Adını Feriha Koydum' dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Çağatay Ulusoy'la ilgili soru sorulunca genç oyuncu bu soruya, "Bunu konuşmak bana düşmez." diyerek cevap vermek istemedi.

"ALLAH KİMSEYİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN"

"Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'la sıkı arkadaştınız, bir aile gibiydiniz. Çağatay'ın uyuşturucu konusunda başına gelenleri nasıl yorumluyorsun?" sorusuna Ateş, ekipçe 2.5 yıl boyunca aile gibi olduklarını belirterek, "Allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin. Elbette hepimizin hataları olabilir ama önemli olan hataları tekrarlamamaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Çağatay Ulusoy Ceyda Ateş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (5)

ÖZLEMozlem2003@windowslive.com:

üzülmüştür çağatayı serenaya kaptırmaktan napsınn

15
6
yanıtYanıtla
gerçekçiceyhan_kemal@hotmail.com:

sen önce kendine bak sonra başkalarını eleştir ikincisi hz.mevlanın torunuyuz hatalarda örtmede gece gibi ol der...

7
5
yanıtYanıtla
esma durdusterius_peace@hotmail.com:

sen önce kendine bak bence Ceyda ateş çok temiz olduğunu sanma o cocugun kendıne verdıgı bır zarar ya senın yaptıkların?

7
4
yanıtYanıtla
gunes karabulutYunus140@mail.com:

ben ceydanyn yerine olsam bu olayla ilgili deyil arkadasymyn basarysyyla ilgili konusmak istiyorum diyip olayy kapatyrdym soylediyse gercekden ayyp etmis

5
6
yanıtYanıtla
gunes karabulutYunus140@mail.com:

gazeteciler abartyyor olabilir cagatayyn c sini duysalar abartyp olay yapiyorlar ceyda soylediysede ayyp etmis helede arkadasyna

3
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title