Haberler

Maçın Ardından

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirerek, "Oyuncularım motivasyon olarak düşüşte" dedi.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirerek, "Oyuncularım motivasyon olarak düşüşte" dedi.

Cuper, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarı çok kötü bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

İkinci yarı maçta daha iyi olan tarafın kendileri olduğunu ifade eden Cuper,

"İlk yarı sahada istediklerimizi yapamadık. İkinci yarı ise kanatları kullandık ve iyi oynamaya başladık. Ama beraberlikle yetindik. Oyuncularım motivasyon olarak düşüşte. Bu konuyu çözmemiz gerekiyor" diye konuştu.

-Mersin İdmanyurdu cephesi-

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak ise maça iyi başladıklarını ve ilk yarı boyunca rakiplerine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyduklarını kaydetti.

İkinci yarı istediklerini sahaya yansıtamadıklarını anlatan Bulak,

"Orduspor ikinci yarı çok atak oynadı. Biz o ara biraz telaşlandık. Önde top tutamadık. Eğer ikinci yarı biraz daha ayağa pas yapabilseydik, buradan galibiyetle dönebilirdik. Ama her geçen gün iyiye giden bir ekibe sahibiz" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu / İlyas Gün / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Erdem Gültekin - ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Hector Cuper Giray Bulak Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title