Haberler

Maçın Ardından

Fenerbahçe Ülker Başatrenörü Neven Spahija, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos takımını 86-70 yendikleri karşılaşmada, iyi oynadıklarını ve kazandıklarını söyledi.

Fenerbahçe Ülker Başatrenörü Neven Spahija, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Yunanistan'ın Olympiakos takımını 86-70 yendikleri karşılaşmada, iyi oynadıklarını ve kazandıklarını söyledi.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Spahija, Olympiakos'un sakatlıklar nedeniyle sıkıntı yaşadığını ve bu durumun da işlerine geldiğini anlatarak, "Daha iyi oynadık ve kazandık. Bu maçla ilgili 2-3 günden beri üzerimizde bir baskı vardı. Bugün her şeye karşı cevap verdik" dedi.

NBA'deki lokavtın sona ermesiyle takımdan ayrılacak olan Thabo Sefolosha'ya teşekkür eden Hırvat antrenör, "Sefolosha'ya minnetarız, hem oyunu hem de karakteri açısından. Tavrı çok düzgündü. Marko Tomas sağlıklı olsaydı, aslında gelmeyecekti. Bizim kadromuz bence yeterli ve çok güçlü. Doğru kompozisyonu bulup ileri ki maçlarda da güzel sonuçlar elde edeceğiz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Curtis Jerrels ise takım halinde iyi mücadele ederek, sonuca gittiklerini ifade etti.

Olympiakos Başantrönerü Dusan Ivkovic ise kendileri için zor bir maç olduğunu dile getirerek, "Fenerbahçe Ülker kazanmayı hak etti. Bizden daha iyi oynadılar. Özellikle son çeyrekte savunma açısından çok kötü durumdaydık. Genç bir takımımız var. Ayrıca sakatlıklar da bizi etkiledi" değerlendirmesinde bulundu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title