Haberler

Lösemi Hastası Çocuklara Zagrep Morali

Lösemi hastası 5 çocuk, Hırvatistan Havayolları'nın uçuş sponsorluğu ile Zagrep'te gençlik kampına katılmak üzere Hirvatistan'a gitti.

Lösemi hastası 5 çocuk, Hırvatistan Havayolları'nın uçuş sponsorluğu ile Zagrep'te gençlik kampına katılmak üzere Hirvatistan'a gitti.

LÖSEV'e bağlı olarak tedavileri sürdürülen Büşra Baran, Esra Baran, Hasan Katırcıoğlu, Cihat Emin Soylu ve Nehir Ünal, 4 günlük moral ve gençlik kampına katılmak üzere Hırvatistan'a gitti. Konu ile ilgili Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına bilgi veren Dr. Mehmet Öztürk, "Hırvatistan Lösemi ve Lenfoma Derneği tarafından Hırvatistan'daki gençlik kampına davet edildik. Biz de LÖSEV olarak halen tedavisi devam eden 4 hastamız ve LÖSEV himayesinde tedavisini bitirmiş bir hastamız olmak üzere 5 çocuğumuzu Zagreb'e götürüyoruz" dedi.

Hırvatistan'ı internetten araştırdıklarını belirten 9 yaşındaki Lösemi Hastası Esra Baran, "Orayı gerçekten çok merak ediyorum. İnternetten baktığımda orasının yeşillik olduğunu gördüm ve güzel bir kamp olacak" diye konuştu.

Lösemi hastası Nehir Ünal ise, ilk defa yurt dışına çıkacağını belirterek, Hırvatistan'da parka gitmek istediğini ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hırvatistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title