Haberler

Levent Erdoğan: Kadıköy Bize Uğurlu Geliyor

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor ve Liverpool Galibiyetlerinin Beşiktaş İçin Dönüm Noktası Olduğunu Belirterek, "Haftaya Çok Önemli Olan Fenerbahçe Maçımız Var. Şükrü Saraçoğlu Stadı Bize Uğurlu Geliyor. Bizim İçin Tüm Maçlar Derbi Havasında. İnanıyorum Ki Beşiktaş Önündeki Tüm Maçlardan Puan Çıkartarak Bu Yılın Şampiyonu Olacaktır" Dedi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Trabzonspor ve Liverpool galibiyetlerinin Beşiktaş için dönüm noktası olduğunu belirterek, "Haftaya çok önemli olan Fenerbahçe maçımız var. Şükrü Saraçoğlu Stadı bize uğurlu geliyor. Bizim için tüm maçlar derbi havasında. İnanıyorum ki Beşiktaş önündeki tüm maçlardan puan çıkartarak bu yılın şampiyonu olacaktır" dedi.

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesinde her yıl geleneksel olarak Şarköy Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılan Levent Erdoğan, Şarköy'e girişinde çok sayıda taraftar tarafından meşaleler eşliğinde karşılandı. Taraftarların, “En büyük Beşiktaş” sloganlarına eşlik eden Erdoğan uzun süre taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı.

Daha sonra dernek binasında düzenlenen yemeğe katılan Erdoğan, "Trabzonspor ve Liverpool galibiyeti Beşiktaşımız için dönüm noktası oldu. Haftaya Fenerbahçe maçımız var. Şükrü Saraçoğlu stadyumu bize uğurlu geliyor. Bizim için Büyükşehir Belediye maçı neyse Fenerbahçe maçı da aynı. Çünkü biz her maçımıza derbi havasında çıkıyoruz. Bu sene Beşiktaş’ı şampiyon yapıp şampiyonluk gecesinde Şarköylü Beşiktaşlılarla beraber olmaya söz veriyorum. Liverpool karşılaşmasında taraftarımızın şehitlerimize olan saygısı ve müthiş desteğine teşekkür ediyorum" dedi.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Mürefte Belediye Başkanı Abdullah Perçin, Levent Erdoğan ile Atletizm ve Jimnastik Komite Başkanı Behçet Ümütlen’e Dolluca Şarap fabrikasını gezdirerek şarap ikram etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
title