Haberler

Kutluay Çocuk İstememiş

Demet Akalın'dan Şok İtiraf: "İbrahim'den Çocuk Yapmayı Çok İstedim. Ayrılınca İntihardan Döndüm!"

Demet Akalın'dan şok itiraf: "İbrahim'den çocuk yapmayı çok istedim. Ayrılınca intihardan döndüm!"

Oğuz Kayhan ile ayrılmalarının temelinde çocuk istememesinin yattığını belirten Akalın, geçmiş ilişkisinde çocuk yapmayı çok istediğini ama eski sevgilisi İbrahim Kutluay'ın istemediğini söyledi.

Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Dobra Dobra'ya dün olaylı ayrılığı ile gündeme oturan Demet Akalın ve evlilik danışmanı Selin Karacehennem konuk oldular.

Akalın bu konudaki düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi. 'Geçmişteki ilişkimde çocuğu istiyordum. Ben zamanında intiharın eşiğinden döndüm. Bunlar insanın sonraki hayatında öne çıkıyor. Belki de o yüzden istemiyorum. Belki bir, iki sene sonra düşünebilirim. Ama şimdi kendimi hazır hissetmiyorum'

Demet Akalın, Oğuz Kayhan'la ani bir kararla başlayan ve yine ani bir kararla boşanma mahkemesine uzanan evliliklerinde yaşananları 'Dobra Dobra'da anlattı.

Evlenme ve boşanmalarıyla ilgili reklam evliliği iddialarını reddeden Akalın tam tersine evlendikten sonra albüm satışlarının durduğunu söyledi. Boşanmaya götüren belli bir neden göstermekte zorlanan Akalın, küçük şeylerin birikerek ilişkiyi yıprattığını söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title