Haberler

Kuşadası Bahçeşehir Kolejinden LÖSEV'e Destek

2 - 8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bahçeşehir Koleji Kuşadası Kampüsü bahçesinde LÖSEV Vakfı yararına kermes düzenlendi.

Okul Aile Birliği önderliğinde LÖSEV'e bağış amaçlı yapılan kermese veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
LÖSEV'e destek için hazırlanan el emeği oyuncaklar ve ürünler öğrencilerin yoğun ilgisi üzerine çok kısa bir sürede satıldı. Öğrencilerin ve velilerin destekleriyle hazırlanan kermese ilkokuldan liseye, öğretmenlerden, okul personeline kadar tüm okulun ilgisi büyüktü. Eğlenceli satış stratejileriyle renklenen kermes, keyifli bir etkinliğe dönüştü. Öğlene kadar tüm malzemeleri bitiren öğrenciler etkinlik sonunda, lösemili kardeşlerine katkıda bulundukları için mutluluk duydular.

Öğrencilerin bilinçli katılımları herkesi mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür eden Kuşadası Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Olcay ÖZBEY: "Okulumuz öğrencileri sosyal faaliyetlere büyük bir istekle katılıyor. Bu yıl da LÖSEV'e maddi anlamda destek olmak amacıyla gayretli bir çalışma sergilediler. Duyarlı davranışları ve özverili çalışmalarından dolayı öğrencilerimi kutluyorum." dedi.

Okul Aile Birliği, veliler, öğrenciler ve öğretmenlerin iş birliğinde yapılan kermesten elde edilen gelir LÖSEV hesabına makbuz karşılığı teslim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Kuşadası Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title