Haberler

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Kırklareli il teşkilatı bayramlaştı.

AK Parti Kırklareli il teşkilatı bayramlaştı.

AK Parti Kırklareli İl Başkanlığınca bir çay bahçesinde bayramlaşma töreni yapıldı.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı'nın mutluluk içerisinde idrak edildiğini söyledi.

Türkiye'nin önemli süreçlerden geçtiğini anlatan Minsolmaz, 2019 yılındaki seçimlere de en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi.

Minsolmaz, Türkiye'nin 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı dimdik ayakta durduğuna işaret ederek, "Türkiye tarihinde böyle bir hainlik görmemiştir ama milletimiz ve devletimizin mücadelesi ile tüm hainlerin karşısında dik durmayı başardık. Milleti, devleti ve Türkiye Cumhuriyeti'ni işgale götürmek isten FETÖ'cülere papuç bırakmadık. Türkiye'de artık darbe yapılamayacağını göstermiş bulunmaktayız." diye konuştu.

İl Başkanı Alper Çiler ise bayramların birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunlaştığı özel günler olduğunu belirtti.

Türk milletinin her zaman olduğu gibi bayramlarda da birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu aktaran Çiler, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramlaşmaya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Kadın Kolları Başkanı Hazel Yolgiden ile Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Kırklareli Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title