Haberler

Kumluca'daki Tüp Bayileriyle Toplantı

Kumluca'da tüp bayiliği yapan esnafla toplantı gerçekleştirildi.

Kumluca'da tüp bayiliği yapan esnafla toplantı gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıya, Zabıta Müdürü Aydın Turgut, Ruhsat İşleri Müdürü Sema Fırat, polis memuru Ersin Sarıakçalı ve ilçede faaliyette bulunan tüp bayileri katıldı. Toplantıda konuşan Kumluca Belediyesi Ruhsat İşleri Müdürü Sema Fırat, tüp bayilerinin ruhsat ve çalışma şartları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Şehir merkezindeki iş yerlerinde 250 kilogramı aşan tüp bulundurulamayacağını ifade eden Fırat, "Öncelikle iş yerlerini yeni açan ve ruhsat almamış iş yerleri ruhsatlarını almaları gerekiyor. Belediyemizce verilen ruhsat dışında iştigal eden iş yerleri tespit edildiğinde mevcut ruhsatları iptal edilecek. Bu konularda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ediyoruz." dedi.

Zabıta Müdürü Aydın Turgut da iş yerlerinin önlerinde tüp bulundurulmasının yasak olduğunu, bu konularda yapılacak denetimlerde tespit edilecek aksaklıklarla ilgili iş yeri hakkında tutanak tutulacağını bildirdi.

Sarıakçalı da tüp bayilerinin depolarının güvenliği konusunda dikkat etmeleri gereken konularda bilgilendirmede bulundu.

Patlayıcı, yanıcı maddelerin depolanması, saklanması konusunda ilgili yönetmenlikler bulunduğunu ifade eden Sarıakçalı, "Bu tür tehlikeli maddelerle ilgili Kumluca Kaymakamlığımızın koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmamız var. Depolarınızın güvenliği, şehir merkezindeki iş yerlerinizde günlük bulundurabileceğiniz tüp miktarları belli. Bu konularda belirlenen kanun ve kurallara uyalım." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Belediyesi Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title