Haberler

Kumar Borcu Yüzünden Kavga Ettiler

Ece Erken ve eski nişanlısı Davut Güloğlu'nun ilişkisi biteli aylar oldu ama ikilinin söz düellosu hala devam ediyor.

Ünlü sunucu Ece Erken ile eski nişanlısı Davut Güloğlu'nun ilişkisi biteli aylar oldu. Ancak iddialara göre taraflar bu kez alacak - verecek yüzünden karşı karşıya geldi.

Eski defterleri karıştıran Ece Erken, kumar oynaması için Davut Güloğlu'na verdiği borcu geri istedi. Ancak Erken Güloğlu'ndan aldığı şok yanıtla hayal kırıklığına uğradı. İkilinin yakın çevresinden alınan bilgilere göre Güloğlu ve Erken son olarak Ramazan Bayramı'nda ve sonrasında fırsat buldukça hafta sonları gittikleri Kıbrıs'ta soluğu sık sık kumarhanede aldı. Birlikte kumar oynayan eski nişanlılardan Güloğlu kaybetmeye başlayınca Erken'den bir miktar nakit para istedi. Erken de, Güloğlu'na oynaması için para verdi. Ardından birkaç ay sonra ilişkilerine son noktayı koyan çiftten Erken geçtiğimiz günlerde Güloğlu'na eski alacağını hatırlattı.

Milliyet'in haberine göre; Erken Güloğlu'ndan "O parayı, benim sana verdiklerime say" yanıtını alınca büyük hayal kırıklığına uğradı. Güloğlu'nun parayı geri vermediği Erken de kumar tutkusuyla dikkat çekiyor. Erken'in geçtiğimiz Kurban Bayramı'nda gittiği Cratos Otel'de sabahın ilk ışıklarına kadar canlı poker oynadığı görülmüştü.

Tüm bu yaşanan gelişmelere rağmen geçtiğimiz günlerde İstinye Park'a alışverişe giden Erken'in telefonunda zil sesi olarak eski nişanlısı Güloğlu'nun seslendirdiği bir şarkıyı kullanması kafaları karıştırdı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ramazan Bayramı Davut Güloğlu Ece Erken Kıbrıs Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title