Haberler

    Kafası Karışık Kontrtenor

    Nuri Harun Ateş'in hikayelerini anlatmak için şarkı söylemeyi seçtiği projesi "Kafası Karışık Kontrtenor", 16 Şubat'ta Salon İKSV'de.

    Nuri Harun Ateş'in hikayelerini anlatmak için şarkı söylemeyi seçtiği projesi "Kafası Karışık Kontrtenor", 16 Şubat'ta Salon İKSV'de...

    "Nuri Harun Ateş'in hikayelerini anlatmak için şarkı söylemeyi seçtiği projesi, dünyadaki sayılı kontrtenorlardan biri profesyonel sanat hayatına 2002'de sokak tiyatrosuna katılarak başladı. Kazandığı bursla İsviçre Schola Cantourum Basiliensis eski müzik okulunda eğitim aldı. Hollanda, Almanya, İsveç, İtalya, Danimarka, Belçika, İsviçre, Fransa'nın başlıca müzik ve tiyatro festivallerinde performans sergiledi. 2009'da "Glorious Death" isimli müzikal ile İsveç, Norveç, İngiltere turneleri yaptı. 2010'dan beri İstanbul Gay Pride organizasyonlarında sahne alıyor, 2011'den beri de "Kafası Karışık Kontrtenor" projesiyle hem yurt içi hem yurt dışında konser vermeye devam ediyor.

    Farklı yıllar, farklı lisanlar ve farklı tarzlar ile keyifli bir yolculuk..."

    Biletinizin barkodunuaplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İsviçre İsveç Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title