Haberler

Ghetto'da Bu Hafta

Güncelleme:

Ghetto'da bu hafta alanlarında başarılı sanatçıları ağırlıyor.

27 Şubat Çarşamba – 21:45

Güntaç Özdemir

Fiyat: 25 TL

'Benimle Yan' adlı albümüyle dinleyiciyle buluşan olan Güntaç Özdemir, çok yönlü sanatçı kişiliğini albümüne de taşımış bir isim. Sahne deneyimi, yüksek enerjisi ve edebiyatla müziği buluşturan farklı yönüyle Güntaç Özdemir pop, jazz, rock, soul gibi türleri harmanlayarak, kendi müziğini ortaya çıkarıyor. Bir önceki konserinde dinleyiciden tam not alan Güntaç Özdemir bir kez daha Ghetto'da sizlerle buluşacak.

28 Şubat Perşembe – 21:45

Jehan Barbur

Tam: 30 TL Öğenci: 25

Beyrut, hayata başladığı nokta. Sonrası şehirlerarası yolculuk… Son durak, bize ses verdiği yer İstanbul. 'Uyan', 'Hayat' ve geçen sonbaharda çıkan 'Sarı' bu başarıyı büyüten üç albüm. 'Sarı' albümünde kendi parçaları dışında, bir Bülent Ortaçgil şarkısı olan Dalyan Deltası'nın yeni yorumu ile müziği Cahit Berkay'a ait olan Kırık Bir Aşk Hikayesi Jehan Barbur'un sözleriyle yer alıyor.

Sanatçının hem yeni albümünden hem eski albümünden birçok parçaya yer vereceği bu konseri başkalarından dinlemeyin.

1 Mart Cuma - 22:45

Niyazi Koyuncu

Tam: 30 TL Öğrenci : 20 TL

Karadeniz'in genç sesi Niyazi Koyuncu, ilk albümü 'Muço Pa!' (NasılYapayım) ile bizlere merhaba dedi. Karadeniz müziğini rock ile buluşturan 28 yaşındaki müzisyen, sanatın en iyi damıtılmış halinin sokaktan geldiğine olan inancınıTürkçe, Lazca, Gürcüce, Megrelce ve Hemşince şarkıları ve tüm içtenliğiyle yansıtıyor. Koyuncu, album lansmanının ardından Ghetto'da verdiği konserler serisine devam ediyor!

2 Mart Cumartesi - 22:45

Red Bull Music Academy Presents: LITTLE BOOTS DJ SET

Tam: 40 TL Öğrenci: 30 TL

Remedy ve Earthquake şarkılarıyla ünlü, İngiliz elektropop şarkıcısı ve söz yazarı Little Boots, Power FM ve Kıyı Müzik'in medya desteğiyle İstanbul'a geliyor. Mart ayında yeni albümünü çıkarmaya hazırlanan Little Boots, DJ seti ile Ghetto sahnesinde. Parti öncesinde ve sonrasında ise DJ kabininde Lady Moodland, canlı performansı ile de Emir Yargın warm up ta sizlerle olacak!

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Niyazi Koyuncu Jehan Barbur 28 Şubat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title