Haberler

Kültür Ödülü Gürer Aykal'a, Sanat Ödülü Derya Bardakçı'ya

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından 2001 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 13’üncüsü verilecek olan “Yılın Kültür ve Sanat Ödülleri” sahiplerini buldu.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından 2001 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 13'üncüsü verilecek olan "Yılın Kültür ve Sanat Ödülleri" sahiplerini buldu.

ANSİAD Kültür-Sanat Komitesi tarafından yapılan değerlendirmede; "ANSİAD 2013 Yılın Kültür Ödülü"nün, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın kurulmasına öncülük etmesi, Türkiye'yi yurtiçinde ve yurtdışında başarıyla temsili, klasik batı müziği sanatına katkıları ve Antalya Piyano Festivali'ne 14 yıldır vermiş olduğu destek nedeniyle Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası Genel Müzik Direktörü ve Daimi Şefi Gürer Aykal'a, "ANSİAD 2013 Yılın Sanat Ödülü"nün ise; ulusal ve uluslararası platformlardaki başarılı resim çalışmaları nedeniyle Ressam Derya Bardakçı'ya verilmesi kararlaştırıldı.

Ödüllerin ANSİAD'ın 24'üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle 18 Ocak 2014 tarihinde Ramada Plaza Antalya Hotel'de düzenlenecek olan törenle verileceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title