Haberler

Küçük Süper Kahramanlar

Güncelleme:

Ünlü isimlerin çocuklarının da gözü yükseklerde! Hollywood'un küçük yıldızları, süper kahraman kostümleri giymeye bayılıyor.

CRUZ

David ve Victoria Beckham çiftinin oğlu Cruz (7) da 'Yarasa Adam' fanatikleri arasında yer alıyor. Kostümünü giyip arkadaşlarıyla süper kahraman oyunları oynayan Beckham, büyüyünce 'Batman-Yarasa Adam' filmlerinde rol almak istiyormuş!

HONOR

Jessica Alba ve Cash Warren'ın kızı Honor (4), dişi 'Yarasa Adam' kostümlerini çok seviyor. Saçlarına zaman zaman peruk takan Honor, evde sık sık kostümünü giyip anne ve babasını kötü güçlerden kurtarma oyunu oynuyormuş!

JAYDEN

Britney Spears ve dansçı Kevin Federline'ın oğlu Jayden (5) tam bir 'Örümcek Adam' hayranı. Spears, oğlunun sık sık kostümünü giyip evde örümcek adamcılık oynadığını söylüyor.

MILO

Liv Tyler ve müzisyen Royston Langdon'ın oğlu Milo (7), 'Yarasa Adam' hayranı. 'Batman' kostümüyle okula bile giden Milo'nun pijamalarını ve ayakkabılarını da 'Batman' figürleri süslüyor.

KINGSTON

Gwen Stefani ve Gavin Rossdale'in oğlu Kingston (6), tam bir 'Örümcek Adam' hayranı. Süper kahramanın tüm filmlerini ve çizgi filmlerini izleyen Kingston, sık sık 'Örümcek Adam' kostümü giyerek dışarı çıkmak istiyor.

SEAN

Britney Spears ve Kevin Federline'ın küçük oğlu Sean (6) da 'Demir Adam' hayranlarından. Cadılar Bayramı'nda her sene ailesine yeni bir 'Demir Adam' kostümü aldıran Sean; yatak çarşaflarının, mayolarının ve havlularının üzerinde de 'Demir Adam' fotoğrafları olmasını seviyormuş!

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Britney Spears Hollywood Batman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title