Haberler

Körfez Havaalanı Yapım İhalesi 5 Ağustos'ta

AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı İhsan Karagöz, Körfez Havaalanı'nın Yapım İşinin 5 Ağustos'ta İhaleye Çıkarılacağını Söyledi.

AK Parti Burhaniye ilçe Başkanı İhsan Karagöz, Körfez Havaalanı'nın yapım işinin 5 Ağustos'ta ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Edremit Körfez Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara uygun hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ederken, bununla ilgili ihalenin 5 Ağustos'ta yapılacağı bildirildi. Körfez Havaalanı'nın yöre turizmi için çok önemli olduğunu belirten AK Parti ilçe Başkanı İhsan Karagöz, "Havaalanının genişletilmesi için başlatılan çalışmalarda önemli gelişmeler sağlandı. Bunun için 5 Ağustos'ta ihale yapılacak. Genişletme çalışmalarına da eylül ayında başlanacak. Körfez Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara açılmasıyla, yörede büyük bir hareketlilik yaşanacak. Bunun için körfezdeki tüm ilçeler gereken hazırlıklarını yapmalı. Havaalanının uluslararası uçuşlara hazır hale getirilmesi için yapılan çalışmalara büyük destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde, Burhaniye belediye başkanlığını almak istiyoruz. Bunun için de şimdiden çalışmalara başladık" dedi.

(SŞ-OMR) 22.06.2008 14:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title