Haberler

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan: "Disiplinli Oynadık Kazandık"

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Deplasmanda Kayseri Erciyesspor Karşısında Kazandıkları Üç Puandan Memnun Olduklarını İfade Ederek,"disiplinli Oynadık Kazandık." Dedi.

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında kazandıkları üç puandan memnun olduklarını ifade ederek,¨Disiplinli oynadık kazandık.¨ dedi.

Erciyes Maçının zor bir maç olacağını bildiklerini belirten Başkan Şan,¨ Erciyesspor`un rakipleri hep kazandı. Erciyes`de kazanmak için oynayacaktı. Bu amaçla da sahaya çıktı. Başarılı bir oyun sergilediler. Teknik Direktörümüz Nurullah Sağlam, bunları bildiği için takımı ona göre maça hazırladı. İyi konsantre etti. Futbolcularımızda disiplinli ve motivasyonlu bir şekilde sahaya çıkarak üç puanı kazandı. Tabi son dakikalarda yediğimiz gol sonrası biraz panik yaşadık. Bilindiği gibi son haftalarda, son dakikalarda yediğimiz goler yüzünden puanlar kaybettik. Bu maçta da aynı olayı yaşamak istemedik. Sonuçta da zor bir maçtan galibiyetle ayrılmasını bildik.¨ dedi.

Amaçlarının ligin üst sıralarına yerleşmek olduğunu kaydeden Şan,¨ Performansımızı üst seviyelerde tutup, ligin üst sıralarında bir yer edenmeyi planlıyorum. Amacımıza da ulaştığımız takdirde, bulunduğumuz konumu kolay kaloy bırakmayız.¨şeklinde konuştu.

(HABER : İSMAİL AKKAYA - KONYA / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title