Haberler

Konya Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Itfaiye Kurtardı

Kuyuya düşen yavru köpeği itfaiye kurtardıKONYA'nın Kadınhanı ilçesinde 7 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşen yavru köpek itfaiye tarafından kurtarıldı.

Kuyuya düşen yavru köpeği itfaiye kurtardı

KONYA'nın Kadınhanı ilçesinde 7 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşen yavru köpek itfaiye tarafından kurtarıldı.

Olay, ilçeye bağlı Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre sondaj için açılan 20 santimerte çapında ve yaklaşık 7 metre derinliğindeki boş kuyuya düşen yavru köpeğin sesini duyan vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve görüntüleme yapmak üzere AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları görüntülemede yavru köpeğin kuyu içinde sıkıştığını ve hayatta olduğunu tespit etti. Bunun üzerine kuyuya uzutılan kurtarma aparatının ucundaki halka köpeğin boynuna geçirildi. Yavru köpek itfaiye eri tarafından yavaşça yukarı çekilerek sıkıştığı kuyudan çıkartıldı. İtfaiye ve AFAD ekipleri yavru köpeği sağ olarak kurtardıkları için büşük sevinç yaşadı. Kurtarma çalışması sonrası ekipler yavru köpeğin karnını doyurmayıda ihmal etmedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadınhanı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title