Haberler

Son dakika haberi! Kongo Cumhurbaşkanı Tshilombo Türkiye'yi ziyaret edecek

Güncelleme:

Bir son dakika haberine göre Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Antoine Tshisekedi Tshilombo, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Felix Antoine Tshisekedi Tshilombo, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Kongo Demokratik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Felix Antoine Tshisekedi Tshilombo, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle 6-8 Eylül 2021 tarihlerinde ülkemize resmi ziyarette bulunacaktır. Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden Türkiye'ye cumhurbaşkanı düzeyinde gerçekleşecek bu ilk ziyaret sırasında 7 Eylül Salı günü yapılacak resmi görüşmelerde Türkiye ile Kongo Demokratik Cumhuriyeti arasındaki ilişkiler tüm veçheleriyle değerlendirilecek ve işbirliğinin geliştirilmesine yönelik olarak atılabilecek adımlar üzerinde durulacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız ile halihazırda Afrika Birliği Dönem Başkanlığını da yürüten Cumhurbaşkanı Sayın Tshisekedi arasındaki görüşmelerde ayrıca Afrika'daki güncel gelişmeler ile 3. Türkiye-Afrika Ortaklığı Zirvesi'nin hazırlıkları ele alınacak ve güncel uluslararası meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulacaktır" denildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Kongo Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title