Haberler

Koltuk Kavgası Çıkaran Bülent Ersoy, Uçağı Birbirine Kattı

Güncelleme:

Diva lakaplı ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki gün İzmir'den İstanbul'a hareket eden uçakta koltuk kavgası çıkardı.

Business koltukta oturan Bülent Ersoy, yanında oturan diğer yolcuyu istemeyince sesini yükseltti ve "Ben yanımda kimseyi istemiyorum" diyerek uçağı birbirine kattı.

"MADEM KİMSEYİ İSTEMİYORDUNUZ..."

Daha sonra gelen görevliye de "Ben yanımda kimseyi istemiyorum" diyerek tepkisini sürdüren Ersoy'a görevlilerin cevabı ise "Madem kimseyi istemiyordunuz, yanınızdaki koltukları da satın alsaydınız" oldu.

İKNA EDEMEDİLER

Yaklaşık yarım saat süren tartışma sonrası Bülent Ersoy'un bu tutumuna boyun eğen THY görevlileri, Ersoy'un yanında oturan yolcuyu başka bir koltukta oturmaya ikna edince uçak 30 dakika gecikmeli de olsa İstanbul'a hareket etti.

ŞAŞKINLIKLA İZLEDİLER

Aynı uçakta fuardan dönen ve İstanbul'a seyahat eden manken Çağla Şikel ile Özge Ulusoy gibi ünlü isimler de bu yaşananları sadece izlemekle yetindi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (97)

Vuslatin başka alem sen bir ömre bedelsi:

Seni çok seviyoruz Diva Allah seni hep korusun sağlık mutluluk versin seni canlı görmeyi çok isterdim ama mümkün değil . . . seni kişiliğini ve şarkılarını çok sevdiğimi bil. . Allaha emanet ol saygıdeğer insan.

4
34
yanıtYanıtla
transman:

cinsiyet degistirenler senin . . . . . töbe töbe yani sana biseymi yapti terbiyesiz asaglik mahluk, kime ne yaptik biz bende degistirdim ne olmus

yanıt0
yanıt3
transman:

bizde kalpte var yürekte var akilda sizde olmayan hersey bizde var sizin gibi savunmasizlara catip dayilik yapmayiz biz kadin cocuk öldürüp adammi oldunuz korkaklar istesek sizin gibilerin anasini bile belleriz deymez. . . .

yanıt0
yanıt0
seda:

Ulan biride çıkıp indiremedi mi şu edepsizi o uçaktan

18
1
yanıtYanıtla
ALI BALTALI:

thy bır daha buna bılet satmasın. kara lısteye alsın. .

18
1
yanıtYanıtla
murat:

benim en cok rahatsiz oldugum sey yolcularin ucusu aksatmasi birde cocuklu kadinlarin cocuklarini susturamamasi cok kücük bebekleri olanlar acil olmadikca yolculuk yapmasin ve cocuklular icin ayri bölümler olsun gercekten olmuyor en son ucak yolculugundan beri bebek circirindan bas agrisi cekiyorum yabancilara bakiyorum onlarinda var cocuklari hic öyle car car aglamiyor bizde malesef bazi ebeveyinler cocugu kontrol altina alamiyor

6
13
yanıtYanıtla
serdar gökdemir:

kendini bir halt zanneden kendisini diva lakabıyla hitap ettiren sanatçı müsvettesi

18
0
yanıtYanıtla
adım bende saklı:

Ben olsam. ;1-Yerimden kalkmazdım2-Polis Çağırırdım3-Hem THY hem de Bülent Ersoy''u dava ederdim. . Bu bir insanlık suçudur. Bir insan kendisini nerde görmektedir ki böyle bir hakkı kendinde görür. . Tabi insanlar için geçerli bu söylediğimmmm. . .

16
0
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Bunun adına şımarıklık, hadini bilmezlik ve görgüsüzlük denir bu nedenle önce bu bay pardon bayanı sonrada yetkilileri kınıyorum, başka bir yolcu yapsaydı acaba ne yaparlardı merak ediyorum. . . .

15
1
yanıtYanıtla
İzmirli:

Allahın dönmesi gelmiş yanında başka birisini istemiyormuş. Seni o başka kişiler bu kadar yükseltti. Yoksa sokaklarda dövülen öldürülen acı çeken transeksüellerden hiç bir farkın yok. Ayrıca ucube tipinden korkmadan yanına birisi oturduysa şükretmen gerekir. İğrenç şey

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title