Haberler

Koçtaş 2022'de 30 okulun daha "Yanı Başında" olacak

Güncelleme:

Koçtaş, 2022'de "Yanı Başında" programıyla 30 okulun iç cephesini yenilenmeyi hedefliyor.

Koçtaş, 2022'de "Yanı Başında" programıyla 30 okulun iç cephesini yenilenmeyi hedefliyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, çocukların daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına destek olmayı sürdürüyor.

Geçen yıl hayata geçirdiği "Yanı Başında" programı aracılığıyla Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi okulların iç cephelerinin yenilenmesi için boya ve boyacı malzemeleri desteği sağlayan Koçtaş, 2020'de 7 okula, bu yıl ise 25 okula destek verdi.

Polisan Kansai Boya ve İzmir Fırça'nın da katkılarıyla devam eden program kapsamında, 2022'de 30 okulun daha iç cephesinin yenilemesi hedefleniyor.

"İhtiyaç sahibi okullara desteğimizi sürdürüyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, eğitim alanında verdikleri destekleri tek bir çatı altında topladıklarını ve "Yanı Başında" programını başlattıklarını hatırlattı.

Çocukların daha temiz ve ferah ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına desteklerini sürdürdüklerini aktaran Kılıçoğlu, "Bugüne kadar toplam 32 okulun yanı başında olduk. Bu okullarımızın yenilenmesi için 10 bin litre boya kullandık. 2022 hedefimiz ise 30 ihtiyaç sahibi okulu daha programımıza dahil etmek. Yıl sonunda toplamda 62 okulumuza katkıda bulunmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

Kılıçoğlu, çalışanların da desteğiyle ihtiyaç sahibi okulları belirlediklerini, bu okullara gerçekleştirilen ziyaretlerle ihtiyaç analizleri yapıldığını bildirdi.

Böylesine önemli projede çalışma arkadaşlarıyla birlikte ilerlemenin gururunu yaşadıklarını aktaran Kılıçoğlu, programı ara vermeden sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Koçtaş Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title