Haberler

Kocaeli'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İçersinde Kutlandı

Kocaeli'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri coşku içersinde kutlandı.

Kocaeli'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü etkinlikleri coşku içersinde kutlandı.

Törenler Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başladı. Burada Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Garnizon Komutanlığının Çelenk sunumunun ardından Kocaeli Valiliği arkasında yapılan tören alanına geçildi.

Törene Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal, CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar, Tahsin Tarhan, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan,Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri vatandaşlar ve askeri erkan hazır bulundu.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Garnizon Komutanı Korgeneral Mehmet Daysal askeri ve halkı selamladı. Daha sonra askeri geçit töreni yapıldı. Törenleri izleyen vatandaşlar askerleri alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title