Haberler

Koç Grubu, Yıllık 16 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'nin Göğüs Sponsoru Oldu

Güncelleme:

Koç Grubu yıllık 16 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yeni göğüs sponsoru oldu. Yapılan anlaşma Türk futbol tarihinde yapılan en yüksek sponsorluk anlaşması oldu.

Fenerbahçe'ye 50 milyon euro hibe eden Ali Koç, bu sefer de takımın forma sponsorluğunu üstlendi. Koç Grubu, yıllık 16 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'nin yeni göğüs sponsoru oldu.

FENERBAHÇE'NİN YENİ GÖĞÜS SPONSORU BELLİ OLDU

Josef ve Giuliano'nun transferi ile kasaya yaklaşık 25 milyon euro koyan Fenerbahçe, göğüs sponsorluğu ile kendisine yeni bir kaynak daha yarattı.

Sarı lacivertliler, Koç Grubu ile göğüs sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Koç Grubu ile yapılan anlaşma doğrultusunda sponsorluk ücreti olarak yıllık 16 milyon euroyu kasasına koydu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (58)

VOLKAN:

para ile şampiyonluk olmaz, yürekle şampiyon olunur, örnek avrupa fatihi galatasaray Tarihi de galatasaray yazar.

23
116
yanıtYanıtla
aykut:

FATİH derken ? Hani şu ''dis iz dı futbol (this is the football)'' ''wat ken ay du samtayms (what can I do sometimes) diyen Fatih mi? :))))) he canım he avrupanın fatihisiniz ama geriden.

yanıt0
yanıt0
İNGİLİZ:

Borcu biliyon harcı biliyon madem ağlayacaksın niye başkan olarak geliyon bırak bu tasarruf ayaklarını sen git onu enayi taraftara şöyle olmaz asla senden FENERE başkan olmaz baba olmasaydı oda olmazdı.

6
44
yanıtYanıtla
hançerli:

adam 50 milyon euro vermiş bazı zerzavatlar sözünde durmuyor diyor ya 50 milyon euronun ne oldugu bilmior yada laf olsun die salatalık olmaya çalısıor lar . türk lirasındaki karşılıgı 300 tirlyon eski para ile aç gözünü hiç böle bi para gördünmü rüyanda kaldiki bu adam daha fazla katkı yapacak zaten ilerleyen yıllarda . . şu sponsorluk taş patlasın 5 milyon edecekken 16 milyona sponsor olmak ne demek . destegin kralı demek varmı parasına kıyıp türk sporuna bu denli destek çıkan bi adam daha . .

31
5
yanıtYanıtla
özkan çetin:

375 tirilyon

yanıt2
yanıt1
Y E Ö:

Ali Koç 2 seneye batar. Fenerbahçe boş yatırımdır. Şampiyonluk yok, Avrupa Başarısı yok, Kupa yok ee ne kaldı geriye. Ali Koç biraz daha boş yatırım yapsın 2 seneye kalmaz kulübü satıp 20-30 koyun alır. Onla da çiftlik açar. Adı ise KOÇLAR ÇİFTLİĞİ olur :D:D:D:D:D:D:D:D:D

5
31
yanıtYanıtla
ö.e.y:

git ötede salyalarını dök aç oğlu aç

yanıt9
yanıt1
tr er:

ulan salak sen kafayımı yedin sen iki öküz alda öküzler çiftliği kur

yanıt0
yanıt0
Y E Ö:

bakın nasıl kudurdular :D

yanıt0
yanıt0
birisi:

50 milyon uero hibe ediyor adam futbol icin paraya bak. . tv de haberlerde her zamman goruyoruz ameliyat parasi olmayan sakatlari ilac parasi olmayan asl hastalarini bence cok yazik gunah . . .

21
8
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title