Haberler

Kızılay'ın 51. Kan Bağışı Konteynırı, Tarsus'ta Hizmete Girdi

Kızılay'ın 51. Kan Bağışı Konteynırı, Mersin'in Tarsus İlçesinde Hizmete Girdi.

Kızılay'ın 51. kan bağışı konteynırı, Mersin'in Tarsus ilçesinde hizmete girdi.

Tarsus Belediyesi Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Sağlık Komisyonu ve Mersin Kan Merkezi işbirliğiyle hizmete sunulan konteynırın açılış törenine; Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Oksal ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törende konuşan Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Sağlık Komisyonu Başkanı Nilgün Ateş, “Bir Hayat da Siz Kurtarın” sloganıyla 11 Ocak 2007 tarihinde kan bağışı kampanyası başlattıklarını hatırlatarak, "Amacımız, vatandaşlarımızın bu konu üzerindeki hassasiyetlerini artırabilmek, dikkatlerini çekmek, daha duyarlı davranmalarını sağlamaktır” dedi.

Kızılay Kan Merkezi Bölge Müdürü Gökhan Özboz da, Türkiye genelinde başlatılan “Bir Hayat da Siz Kurtarın” kampanyasının Tarsus’ta büyük ilgi gördüğünü, 51. kan bağışı konteynırını hizmete açtıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, yerel yönetim olarak, vatandaşın menfaatine olacak her hizmete destek verdiklerini belirtti. Kocamaz, "Kan bağışı konteynırı Tarsusumuza hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından kan bağışı konteynırının açılışı yapıldı.

(EY-MT-Y)

08.05.2007 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title