Haberler

Kız Arkadaşına Laf Atan Kişiyi Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Adliyede

Güncelleme:

Eskişehir'de akşam saatlerinde Porsuk Çayı kenarında yürürken kız arkadaşına laf atan kişiyi göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'de kız arkadaşına laf atan kişiyi göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda akşam saatlerinde Porsuk Çayı kenarında yürüyen Murat Alaağaç (36) ile Y.T, O.A, E.B. ve I.K. arasında kız arkadaşa laf atma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

KIZ ARKADAŞINA LAF ATAN KİŞİYİ GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken, O.A. (17) yanında bulunan bıçakla kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle Murat Alaağaç'ıgöğsünden bıçakladı. Murat Alaağaç, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesine kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek failleri yakalamak için çalışma başlattı. Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen O.A. ve Y.T. (18), yakalanarak gözaltına alındı. Kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle Alaağaç'ı bıçaklayan O.A., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (53)

Adınızı Yazın:

erkek arkadaşıyla beraberken laf atan ölümü haketmıştır adalet varsa aerbest bırakılır

10
19
yanıtYanıtla
RR:

Peki ya şahit var mı ? sen adamı bıçakla ondan sonra laf attı diye uydur. belki para istedi , sigara istedi vermeyince taktı bıçağı. sen yanında bıçak taşıyor musun?

yanıt3
yanıt1
aristo:

herkes kendisi versin cezayı ozaman. teksas olalım iyice. saçmalamayın ya. beyin felci oldu artık tüm millet. düşünce sıfır

yanıt2
yanıt1
umıt:

ne mallar var ya laf atdı dıye adam olduluyor polıs cagır alsın ıcerı sanamı kaldı adalet saglamak

9
18
yanıtYanıtla
KAPTAN:

poliste bekliyordu zaten biri birine laf atsada içeri alsak diye. Adam uyuşturucan yakalanıyor ifade alınıp serbest bırakılıyor. laf attı diyemi içeri alacaklar .

yanıt1
yanıt0
BİT:

ölene hiç üzülmedim erkek adam düşmanına bile yanında kadın varken dönüp bakmaz boyle karakteri bozukların hepsi ölsün inşallah

21
3
yanıtYanıtla
REMZI KACAR:

SIMDI NASIL BIR LAF ATILDI, OLAY NE KADAR DOGRUDUR BILINMEZ AMA OLAY BU SEKILDE ISE UMARIM BU KARDESIM 1 YILA KURTULUR. BEN CIFTLERE LAF ATANLARIN OLUMLERINE UZULEMIYORUM.

21
1
yanıtYanıtla
JUSTİN BİBER:

serbest kalsın

15
6
yanıtYanıtla
burç:

yolda yürürsün neden yan baktın, sevgilime baktın derler. göz var insanda normal etrafa bakamaz mı.

yanıt1
yanıt1
laf atan suçlu:

laf atan suçlu tabi. insan namusuyla (yanımızda sevgili olarak gezen de namusumdur) gezemeyecek mi?

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title