Haberler

Kiraz'da 1 Eylül Kurtuluş Yürüyüşü

Kiraz'da 1 Eylül Kurtuluş Günü Etkinlikleri Sabah çelenk koyma töreni ile kutlandı.Akşam ise halkın katılımıyla kurtuluş yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüşe Kaymakam Mustafa AKGÜL Kiraz Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR İlçe Emniyet Müdürü Uğur AZAP ,Siyasi Parti üyeleri ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.Yürüyüş fener alayı ve Türk Bayrakları ile Şehit Birol Uysal Meydanında saygı duruşu akabinde istiklal marşı okunarak son buldu.Halka şehitlerimiz ruhuna pilav dağıtıldı.

Belediye Başkanı Saliha ÖZÇINAR açıklamalarında: '' 1 Eylül tarihi sadece Kiraz'ın kurtuluşa erdiği bir gün değil, aynı zamanda Küçük Menderes havzasında kurtuluş esenliğe kavuştuğu son derece anlamlı ve önemli bir gündür. Bu vesileyle, Kiraz'ı işgalden kurtararak vatanımızın kurtuluşu için yüreğini, canını, kanını ortaya koyan İstiklal Savaşı kahramanlarımızın her birini rahmet ve şükranla anıyorum.

Kiraz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncu yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum''diye konuştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title