Haberler

Kiralık Araçla Ölüme Gitti

Kiralık araçla ölüme gitti Antalya'da yeni kiraladığı araç ile tur minibüsüne çarpan 35 yaşındaki sürücü hayatını kaybettiANTALYA - Antalya'da meydana gelen trafik kazasında tur midibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Kiralık araçla ölüme gitti

Antalya'da yeni kiraladığı araç ile tur minibüsüne çarpan 35 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti

ANTALYA - Antalya'da meydana gelen trafik kazasında tur midibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Çapan Bozoklu'nun aracı yeni kiraladığı öğrenildi.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Antalya Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. 35 yaşındaki Çapan Bozoklu, yeni kiraladığı 07 MMK 69 plakalı araç ile Çallı istikametinden Havaalanı istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjden aşarak karşı yönden gelen içerisinde 12 turistin olduğu Zeyhun Kaya idaresindeki 58 AK 527 plakalı tur midibüsüne çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye kurtarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kaza yerine güvenlik şeridi çekti. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, midibüs yol kenarındaki refüje çıktı. Midibüs içerisindeki 12 turist ve şoför kazayı yara almadan atlattı.

"Polisler bariyer oldu"

Olay yeri inceleme ekipleri sabah trafiğinin yoğun olmasından ve yolun dar olmasından dolayı Bozoklu'ya yapılan incelemede çadır çekemedi. Polis ekipleri kartonla yoldan geçenlerin cesedi görmemesi için yoğun çaba harcadı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamadıktan sonra 35 yaşındaki Çapan Bozoklu'nun cansız bedeni ceset torbasına konulacağı esnada polis ekipleri yolda yan yana sıralanarak bariyer kurdu ve cesedin görünmemesini sağladı.

"Şube müdüründen örnek davranış"

Öte yandan kaza yerine gelen Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu, trafik kontrolünü sağlarken, yolun orta refüjünde bulunan 2 bisikletli öğrencinin karşı şeride geçmesi için trafiği durdurdu. Öğrencilerin bisikletle karşı yola geçmesinin ardından Şube Müdürü Sincanlıoğlu yolu tekrar trafiğe açtı.

Polis ekiplerinin incelemesi ve cenaze aracının gelmesinin ardından 35 yaşındaki Çapan Bozoklu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu kaldırıldı.

Öte yandan, dün de aynı bulvar üzerinde meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gazi Bulvarı Antalya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title