Haberler

Kınık, Kick Boks Bölge Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yaptı

Kick Boks Federasyonu’nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ege Bölge Şampiyonası yoğun bir katılım ile İzmir'in Kınık ilçesinde gerçekleştirildi.

Kick Boks Federasyonu'nun 2014 yılı faaliyet programında yer alan Ege Bölge Şampiyonası yoğun bir katılım ile İzmir'in Kınık ilçesinde gerçekleştirildi.

Kick Boks Federasyonu'nun 18 Mart Çanakkale destanı ve şehitler adına düzenlediği Kick Boks Ege Bölge Şampiyonası'na çevre il ve ilçelerden 230'a yakın sporcu katıldı. Şampiyonaya Kınık ilçesinin yanı sıra ilçeye bağlı Poyracık beldesinden de sporcular katıldı. İki gün süren şampiyonada Çanakkale destanı ve şehitler bir kez daha saygıyla anıldı. Kick Boks Federasyonu İzmir İl Temsilcisi İsam Akgül, "Kınık Kaymakamı İlyas Gün'ün 18 Mart Çanakkale destanı ve şehitlerimiz adına böyle bir şampiyona düzenlediğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kınık bölgesinde Kick Boks sporunun gelişmesi için verdiği desteğe minnettarız." dedi.

İlerleyen zamanlarda Kınık ilçesinde daha büyük şampiyonaların yapılacağını belirten Milli Antrenör Abdurrahman Çelen ise "Bugüne kadar Ege Bölge Şampiyonaları İzmir ilinde yapılıyordu. Kınık ilçemizin de çok başarılı sporcu potansiyeli ve milli sporcuları var. Kınık ilçemiz böyle büyük şampiyonaları hak ediyor. Bundan sonrada büyük şampiyonalar yapmaya devam edeceğiz." dedi. Kınık Kaymakamı İlyas Gün'ün hakemlik yaptığı şampiyonada sporcular birbirleri ile kıyasıya yarıştı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale İzmir Kınık Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
title