Haberler

Kılıçdaroğlu - Şüpheli Şahsın Gözaltına Alınması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kılıçdaroğlu'nun alana gelmesi, - Vatandaşları selamlaması, - Açılış kurdelesini kesmesi, konuşması, - Kılıçdaroğlu alandan ayrılırken bir vatandaşın elinde bıçak olduğu iddiasıyla göz altına alınması, - Vatandaşın polis tarafından alandan çıkarılması, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana'da: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez Çukurova ilçesinde belediyece engelliler için özel olarak yaptırılan havuzun açılışına katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kılıçdaroğlu'nun alana gelmesi, - Vatandaşları selamlaması, - Açılış kurdelesini kesmesi, konuşması, - Kılıçdaroğlu alandan ayrılırken bir vatandaşın elinde bıçak olduğu iddiasıyla göz altına alınması, - Vatandaşın polis tarafından alandan çıkarılması, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Adana'da: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merkez Çukurova ilçesinde belediyece engelliler için özel olarak yaptırılan havuzun açılışına katıldı. Törende yaptığı kısa konuşmanın ardından Kılıçdaroğlu vatandaşlarla fotoğraf çektirdiği sırada şüpheli bir kişi "elinde bıçak olduğu" iddiasıyla korumalar tarafından gözaltına alındı.Bu sırada bazı partililer şüphelinin CHP Gençlik Kolları üyesi olduğunu iddia etti.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title