Haberler

Kılıçdaroğlu Öğretmenlere Seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu;"Çok sayıda öğretmenin işine son verildiğini açığa alındığını da biliyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ;

"Çok sayıda öğretmenin işine son verildiğini açığa alındığını da biliyorum. Üzgünüm. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir alışkanlık demokrasimizde olmamalı. Herkes istediği gibi düşünebilmeli, istediği gibi inanabilmeli"

Haber- Kamera: Ramazan EĞRİ / İSTANBUL DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir Belediyesi'nce 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen resepsiyona katıldı. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin ev sahipliğinde bir otelde düzenlenen resepsiyonda yaklaşık 2 bin öğretmen biraraya geldi.

Hayatında saygı duyduğu meslek gruplarının başında öğretmenlik geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Yüce bir mesleğin mensuplarısınız. Sorunlarınız var biliyorum. Çok sayıda öğretmenin işine son verildiğini açığa alındığını da biliyorum. Üzgünüm. Hiç kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir alışkanlık demokrasimizde olmamalı. Herkes istediği gibi düşünebilmeli, istediği gibi inanabilmeli" dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerine şöyle devam etti: "Kadın öğretmenlerimizin sayısının çok fazla olduğunu biliyorum. Çocukların üzerine titrerler, onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırlar. Geçen hafta ufak bir felaket yaşadık. Ama sağolsun bu ülkenin bütün kadınları dik ve onurlu durdu ve parlementodan bunu geri çekmek zorunda kaldılar. Hepimizin ortak paydası bayrağımız, vatanımızı demokrasimiz olmalı. Ben öğretmenimizi savunduğum kadarıyla Cumhuriyetimizi de savunuyorum. Mustafa Kemal ve arkadaşlarına borçlu olduğumuzu çok iyi biliyorum. Ayrışmadan kavga etmeden özgürce düşünebilmeliyiz. Farklı düşüncelerden korkmamak gerekiyor Tam tersine onlar bu ülkenin zenginliğidir" Programın sonunda öğretmenler Kılıçdaroğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. Bazı öğretmenler Kılıçdaroğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüntü dökümü:

-----------

-Kılıçdaroğlu'nun konuşması

-Öğretmenlerin sevgi gösterisinde bulunması

-Fotoğraf çektirmeleri

-Kılıçdaroğlu'nun gidişi

-Resepsiyondan detay

-Genel ve detaylar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Battal İlgezdi Ataşehir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title