Haberler

Kılıç'tan Yabancılar Pazarı Esnafına Destek

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Yeni Hizmet Binaları Mahkemede Olan Yabancılar Pazarı Esnafına Tam Destek Verdi.

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yeni hizmet binaları mahkemede olan Yabancılar Pazarı esnafına tam destek verdi.

Yabancılar Pazarı esnafıyla bir araya gelen Milletvekili Suat Kılıç, sahil güzergahında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve Samsun Mimarlar Odası tarafından yeni hizmet binaları mahkemeye verilen yapancılar pazarı esnafının sorunlarını dinledi. Yabancılar Pazarı'nda bin kişimin esnaf olarak yer aldığını ve çalışanları ile bu sayının 3 bine yakın olduğunu hatırlatan Kılıç, aileleri ile birlikte 10 bin kişinin ekmek davasına kayıtsız kalamayacaklarını söyledi. Yabancılar Pazarı'nın Samsun'un markaları arasına gireceğini savunan Kılıç, "Bu çarşı yeni adresine taşındığında nezih ve temiz bir atmosfer oluşacak. Samsun'da 'Mısır Çarşısı' görünümünde kaliteli bir esnaf geleneği oluşacak. Çevre iller için Yabancılar Çarşısı bir marka alışveriş merkezi haine gelecek" dedi.

Yabancılar Çarşısı sorununun bir sosyal duyarlılık meselesi olduğunu kaydeden Kılıç, "Sorunun çözümü için taraf olan tüm adresler gereken duyarlılığı gösterecek. Valilik, İl Genel Meclisi, belediye gereken her yer gereken desteği ortaya koyacaktır. AK Parti Samsun Milletvekilleri olarak başından bu yana meselenin takipçisi ve çözüm sürecinin tarafıyız" diye konuştu. Kılıç, hangi formülle olursa olsun bu sorunun çözüleceğini de sözlerine ekledi.

(MD-SA) 02.06.2008 18:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title