Haberler

Kayseri: Şirket Haberleri

Kayseri'de 2007 model Toyota araçlar, Tay Oto Plaza'da düzenlenen kokteylle müşterilerin beğenisine sunuldu.

Kayseri'de 2007 model Toyota araçlar, Tay Oto Plaza'da düzenlenen kokteylle müşterilerin beğenisine sunuldu.

Toyota SA Kayseri Yetkili Satıcısı Tay Oto A.Ş'nin Ankara yolundaki plazasında görkemli bir kokteylle gerçekleştirilen 2007 model Toyota araçların tanıtımı 2 gün sürdü. Türkiye genelindeki 60 ilde Toyota bayilerinde tanıtımın aynı günlerde düzenlendiğini ifade eden Tay Oto Motorlu Araçlar A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Postaağası, bu tür tanıtımlarda müşterileri plazalara çekerek yeni model araçların tanıtımlarının yapıldığını söyledi. Postaağası, "Toyota insanlara güven veren, onlara layık bir otomobildir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. 2007 model araçların önemli bir kısmı plazamızda tanıtılmaktadır. Burada önemli olan huzurlu ve servisiyle yedek parçasıyla güvenli bir otomobil olmasıdır. Türkiye'nin 60 vilayetinde aynı hizmet verilmektedir. Dünya lideri olan bir otomobilde çalışmaktan ve hizmet etmekten dolayı gururluyuz" dedi.

Son 2 ay içerisinde döviz piyasalarında yaşanan yükselmenin satışlarını olumsuz etkilediğini kaydeden Postaağası, "Dövizde yaşanan dalgalanmalar insanlar üzerinde olumsuz bir etki yaptı ve otomobil satışlarımız iyice azaldı. Ama bu dalgalanmaların zamanla aşılacağını ve piyasaların dengeleneceğini düşünüyorum. Tay Oto Satış Müdürümüz Naci Ülke ile satış danışmanlarımız Özlem Yörük, Cihan Deliceo, Sevil Karacaoğlan, Emre Erciyas ve 2. El Satış Danışmanı Oktay Kadir Çayan durgun geçen satışların artırılması için üstün gayret gösteriyorlar. Satışların artırılması için temmuz ayı sonuna kadar Toyota araç alan müşterilerimize kasko hediye edilecektir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title