Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, Meclis Gündeminde Bulunan Konuları Görüşüp Karara Bağlamak Üzere Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı Gerçekleştirdi. Melikgazi Belediye Meclisi'nin Gündeminde Bulunan 4 Ek Olmak Üzere Toplam 17 Madde Görüşülerek Karara Bağlandı.

Kayseri'nin Melikgazi Belediyesi, meclis gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Melikgazi Belediye Meclisi'nin gündeminde bulunan 4 ek olmak üzere toplam 17 madde görüşülerek karara bağlandı.

2006 Yılı Çalışma Raporu'nun oybirliği ile kabul edilmesi sonrası bir teşekkür konuşması yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin sadece yol, park ve altyapı yapan bir kurum olmadığını söyledi. Büyükkılıç, "Biz Melikgazi Belediyesi olarak yaşanılan çevre ile bu çevrede yaşayanlara; sosyal, sportif, kültürel ve eğitime yönelik hizmetler de yapmaya çalışıyoruz. Bu sebepten dolayı örnek ve referans belediye olarak gösteriliyoruz. 2007 çalışma planını yaptık. Ancak 2007 yılı bütçesi, gerçekleştirilecek çalışmalar için şimdiden dar gelmeye başladı. 67 milyon YTL olan 2007 yılı bütçesini büyük bir ihtimalle önümüzdeki meclis gündemine sunarak, 20 milyon YTL civarında bir ek ödenek sağlayacağız. Bu da gösteriyor ki, 2007 yılı fen işleri açısından yoğun ve yatırım yılı olarak geçecek" ifadelerini kullandı.

Melikgazi Meclis Üyesi Serdar Altuğ ise, gelir bütçesinin yüzde 100, fen işleri birim bütçesinin yüzde 99, diğer birim bütçelerinin ise yüzde 92 oranında gerçekleşmesinin, yapılan bütçenin başarısının bir göstergesi olduğunu dile getirdi.

(YS-GS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title