Haberler

Kayseri'de Yerel Yönetimler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Sanat Etkinlikleri, Gazeteci Mahmut Sabah'ın Konuşmacı Olarak Katıldığı "Yaşadığımız Kent Kayseri" Programıyla Devam Etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri, gazeteci Mahmut Sabah'ın konuşmacı olarak katıldığı "Yaşadığımız Kent Kayseri" programıyla devam etti.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, kent kimliğini anlatan programlar yapmaya gayret ettiklerini ifade ederek, "Düzenlediğimiz etkinliklerle işadamları, sanayiciler, kültür adamları, akademisyenler, gazeteciler, yazarlar, araştırmacılar ve spor adamlarını gençlerimizle buluşturuyoruz. Bu programlar çerçevesinde şu ana kadar 8 bin gencimize ulaştık. Bugün de burada Kayseri'de basının duayenlerinden gazeteci Mahmut Sabah ile birlikteyiz ve salonda bulunan gençlerimize birikimlerini aktaracak" dedi.

Durukan'ın, Sabah'a günün anısına bir plaket takdim etmesinin ardından gazeteci Mahmut Sabah konuşmasında, gazeteci gözüyle Kayseri'nin gelişimine ışık tuttu ve gençlere tavsiyelerde bulundu.

(SE-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title