Haberler

Kaymakam Türköz, Tosya Stantlarını Ziyaret Etti

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Başkentte Kastamonu Günleri'nde açılan Tosya stantlarını ziyaret etti.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Başkentte Kastamonu Günleri'nde açılan Tosya stantlarını ziyaret etti.

Kaymakam Türköz, Kastamonu Dernekler Federasyonu tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde bu yıl 9'uncusu düzenlenen Başkentte Kastamonu Günleri'nde, Tosya'da üretilen ürünlerin sergilendiği stantları, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve protokol üyeleriyle ziyaret etti.

Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, etkinliğin Kastamonu ve ilçeleri ile buralarda üretilen ürünlerin tanıtımı için büyük bir olanak sağladığını vurgulayarak, "Başta TBMM Başkanı Cemil Çiçek olmak üzere, değerli devlet büyüklerimizin katıldığı bu organizasyon, amacına uygun olarak hizmet etmiş gibi görülüyor. Her stantta bir çok değerli el emeği göz nuru ürünler yer alıyor" diye konuştu.

Etkinlik sayesinde Tosya'da üretilen el emeği göz nuru ürünlerini sergileme ve tanıtma şansı bulduklarını aktaran Türköz, bu tanıtımlar sayesinde ürünlerin geniş pazarlarda yer bulabileceğini kaydetti.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Yayıncı: Sinan Özmüş - KASTAMONU

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Türköz Kastamonu Tosya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title