Haberler

Kaski Bütçesinin Yüzde 71'ini Yatırıma Harcadı

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (Kaski) Genel Müdürü Ender Batukan, En Yatırımcı Kuruluşlardan Biri Olduklarını Söyledi.

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Ender Batukan, en yatırımcı kuruluşlardan biri olduklarını söyledi.

Kayseri'nin altyapısı için milyarlarca YTL tutarında yatırım yaptıklarını belirten KASKİ Genel Müdürü Batukan, "2007 yılında bütçemizin yüzde 71'ine tekabül eden bölümünü bakım onarım ve yatırım gideri olarak harcadık" dedi.

İşletmecilik açısından bir kuruluşun gelirlerinin tamamının yatırıma ayrılmasının mümkün olmadığını belirten Batukan, "Kurumumuzun 2007 yılı bütçesi 69 milyon 486 bin 993 YTL’dir. Bu bütçemizin yüzde 28’lik bölümü personel giderleri olarak, yüzde 71’lik bölümü de bakım onarım ve yatırım giderleri olarak harcandı. Aralık sonu itibarıyla 2007 bütçemizi gerçekleştirme oranımız da yüzde yüzdür” şeklinde ifade etti.

(SE-SE-Y)

27.12.2007 17:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title