Haberler

Kartepe Turizminde Yeni Ufuklar Çalıştayı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık

"Kartepe'de turizm envartelerini çıkartıp turizmciler için rehberlerimizi de hazırladık" dedi.

Kartepe Belediyesince yapılacak "Kartepe Turizminde Yeni Ufuklar" çalıştayı öncesi Türkiye Sehayat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler, TÜRSAB Avrupa Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Aziz Ciga'nın da aralarında bulunduğu heyet, Karabalık ile birlikte ilçede geziye katıldı. Kartepe Golf Kulübü'nü ziyaret eden heyet, bir süre deneme vuruşu yaptı.

Kartepe'nin turizm alanında geldiği nokta ve mevcut yapısı hakkında bilgi veren Karabalık, "Kartepe'de turizm envanterini çıkartıp turizmciler için rehberlerimizi de hazırladık" dedi.

Golf, yağlı güreş, su kayağı ve hipodrom alanları yanında kış turizmi ve yaz turizm merkezi için acentelerin desteğini beklediklerini söyleyen Karabalık,

"Doğasıyla, yaşanan dünya ile yarışan Kartepe için bu çalıştayı bir milat olarak görmekteyiz. İlerleyen günlerde daha güzel şeyler olacak" dedi.

TÜRSAB Asya Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Nezih Üçkardeşler, kendilerini Kartepe'de misafir değil ev sahibi olarak gördüklerini belirterek, "İstanbul'a yakın geniş bir bölge olan Kartepe, hafta sonu tatilcilerin günlerini geçirebileceği bir yer. Kartepe'yi kendimize ikinci bir mekan yapacağız. Bundan sonra size daha yakın olacağız" diye konuştu.

Heyet daha sonra Ketenceler Köyü, Uzuntarla, Seka Kamp Alanı ve Maşukiye güzergahından Kartepe Green Park Otel'e gitti.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title