Haberler

Karşıyaka'da 'İkinci Bahar' Tangosu

İzmir'de, sosyal yaşamın kapılarını açan Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nde 'tango' dersleri alan 60 yaş ve üzeri kursiyerler, hem öğrenmenin hem de eğlenmenin keyfini yaşıyor.

İzmir'de, sosyal yaşamın kapılarını açan Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi'nde 'tango' dersleri alan 60 yaş ve üzeri kursiyerler, hem öğrenmenin hem de eğlenmenin keyfini yaşıyor.

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi tarafından düzenlenen ücretsiz hobi kursları büyük ilgi görürken, en çok tercih edilen branşlardan biri de tango oldu. Spor, sanat ve eğlencenin buluştuğu kursa katılan 60 yaş ve üzeri kursiyerler, kasım ayı itibariyle her hafta eğitmen Mehmet Danacı'dan dans dersleri almaya başladı. Çoğu ilk kez tango yapan kursiyerler, "Derslerimize çok severek, neşeyle geliyoruz. Bizlere sunulan bu güzel ortamda tango yapmayı öğrenmek, bu heyecanı arkadaşlarımızla paylaşmak çok keyifli. Kendimizi daha dinç, sağlıklı ve mutlu hissediyoruz" dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha hatırlatarak, "Karşıyakamızın çınarları, heves ve emekle sürdürdükleri tango kursunda bunu bir kez daha kanıtladı. Tüm kursiyerlerimizi kutluyor, sergileyecekleri gösterileri izlemeyi heyecanla bekliyoruz. Ailemizin baş köşesindeki çınarlarımıza her zaman en güzel hizmetleri sunmaya ve hayatın her alanında el ele olmaya devam edeceğiz" dedi.

Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı üzerinde yer alan Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi; Karşıyaka'da yaşayan, 60 yaş ve üzeri vatandaşlara hizmet veriyor. Üye sayısı 2 bine ulaşan merkezde bu sezon; tango, bilgisayar, satranç, resim, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, yoga, kalp yogası, seramik cam boyama, üç boyutlu perspektif, ev aksesuarları ve ahşap boyama kursları gerçekleşiyor. Büyük ilgi gören ve kontenjanların dolduğu bu kursların yanı sıra kuaför ve psikolojik danışmanlık hizmetleri veriliyor, sağlık seminerleri düzenleniyor. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Tango Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title