Haberler

Kars'tan Hatay'a Duygulandıran Mektup

KARS'ta ilkokul 5'inci sınıf öğrencisi Azranur Şamcı, bir haftalık okul harçlığı olan 10 lirayı Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçiğe bağışladı.

KARS'ta ilkokul 5'inci sınıf öğrencisi Azranur Şamcı, bir haftalık okul harçlığı olan 10 lirayı Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçiğe bağışladı. Azranur'un Hatay Valiliği'ne gönderdiği 10 lira, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na teslim edilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na vatandaşların desteği sürüyor. Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı bir destek de Kars'taki Fevzipaşa Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencisi Azranur Şamcı'dan geldi. Azranur bir haftalık okul harçlığı olan 10 lirayı, Hatay Valisi Erdal Ata'ya yazdığı bir mektupla birlikte zarfa koyarak Mehmetçiklere ulaştırılması için Hatay'a gönderdi. Azranur'un mektubunu alan Hatay valisi Erdal Ata, minik öğrenciye teşekkür etti.Vali Erdal Ata mektubu okurken çok duygulandığını belirterek, "Zeytindalı Harekatı başladıktan sonra Türkiye'nin dört bir yanında e-mail, mektup, telefon hatta yüzlerce binlerce diyelim aldık. Silahlı kuvvetlerimizin oradaki yaptığı operasyonu desteklemek üzere gönderilen mesajlar ve bunun yanında da bir çok vatandaşlarımızın askerlerimize silahlı kuvvetlerimize yardım olmak amacı ile bir çok taleplerini aldık. Bu arada Kars Fevzipaşa Ortaokulundan Azranur Şamcı isimli bir öğrencimiz bana bir mektup yazmış. 'Vali Amca bu benim bir haftalık harçlığım 10 lira bunu lütfen Afrin'de ki askerlerimize ulaştırın' diye. Gerçekten çok duygulandırıcı bir hareket öğrencimizin yaptığı bu davranış beni çok duygulandırdı, kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum ona derslerinde başarılar diliyorum. İnşallah o parayı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına vereceğiz, onun adına yatıracağız. Buradan kendisine selamlarımı iletiyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

5'inci sınıf öğrencisi Azranur Şamcı'nın Hatay Valisi Erdal Ata'ya gönderdiği mektupla şunlar yazıyor:

'Sayın Hatay valisi amca ben Kars Fevzi Paşa Orta Okulundayım. 5/E sınıfındayım. Bu para benim 1 haftalık harçlığımdır bu 10 TL'yi Afrin'de savaşan Mehmetçik ağabeylerime ulaştırırsanız çok mutlu olurum. Vatanımı ve ekserlerimizi çok seviyorum. Sizin ve Mehmetçik ağabeylerimin ellerinden öpüyorum. Allah devletimizi, vatanımızı, bayrağımızı ve askerlerimizi korusun. Selamlarımı sunar ellerinizden öperim.'

- Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdal Ata Afrin Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title