Haberler

"Karnımda Yılan Dolaşıyor" Deyip Kendine Bıçak Saplayan Genç Can Verdi

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, psikolojik sorunları olan genç, ailesine "Karnımda yılan dolaşıyor" deyince hastaneye götürüldü. Bıçağı karnına saplayan genç hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ve ilacını kullanmadığı iddia edilen Şükrü K. (22), ailesine "Karnımda yılan dolaşıyor" deyince hastaneye götürüldü. Hastanedeki kontrolün ardından ailesiyle eve gelen Şükrü K., burada eline aldığı bıçağı boynuna dayadı. Annesi ve ablası gencin elinden bıçağı almaya çalışırken ellerinde kesikler oluştu. Bu sırada bıçağı karnına saplayan Şükrü K., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

"KARNIMDA YILAN DOLAŞIYOR" DEDİ, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay, dün gece saatlerinde, Osmangazi Mahallesi Mucize Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve ilaçlarını kullanmayan Şükrü K., evde annesi Naciye K.'ye, "Karnımda yılan dolaşıyor" dedi. Bunun üzerine hastaneye götürülen Şükrü K., kontrolden geçirildikten sonra ailesiyle evine döndü.

BIÇAĞI BOĞAZINA DAYAYIP ANNESİNE "HAKKINI HELAL ET" DEDİ

Evde Şükrü K., ailesinden kasatura türü bıçağı kendisine vermelerini istedi. Gencin ablası bıçağı vermek istemezken, annesi, Şükrü K.'nin bağırıp çağırması üzerine kızından bıçağı vermesini istedi. Şükrü K. aldığı bıçağı boğazına dayayıp annesine, "Hakkını helal et" dedi.

ANNESİ VE VE ABLASINDA KESİKLER OLUŞTU

Bu sırada annesi ve ablası Şükrü K.'den bıçağı almak için müdahale etti. Şükrü K. direnirken, anne Naciye K.'nin elinde ve çenesinde, kızının ise elinde kesikler oluştu.

BIÇAĞI KENDİ KARNINA SAPLADI

Şükrü K., anne ve ablasının engel olma çabalarına rağmen bıçağı karnına saplayarak ağır yaralandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ailenin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinin ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şükrü K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Anne ve kızının ellerinde oluşan kesiklere müdahale edildi.

Şükrü K.'nin intiharı aileyi üzüntüye boğdu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Darıca 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

ZİHİNSEL YÜZDE 50:

bizler zihinsel engelliler olarak psikolojik sorunlarımız olmasına rağmen sabrediyoruz bizler işsiziz ama sabrediyoruz kız arkadaşımız yok ama sabrediyoruz paramız yok ama sabrediyoruz hiç birşeyimiz yok ama sabrediyoruz normal insanlar neden sabredemiyorlar bizlerden örnek alsınlar bizde intiharı düşünmüştük babamız bize dedi ki oğlum sen özürlüsün sabredersen Allah seni cennete sokacaktır eğer sabredersen.

55
4
yanıtYanıtla
kader:

guzel olacagım dıye top gıbı olmus la

1
37
yanıtYanıtla
MWHD:

Şizofreni yok beyine yerleşen cin vardır. Cinler bedene giriyor

15
23
yanıtYanıtla
ADS:

katılıyorum

yanıt5
yanıt2
Deniz:

Yani psikiyatristlerin verdigi ilac mi cinleri götürüyor, ki sizofren hastasi bile ilacla normal davraniyor. Siz hep mi bukadar cahil kalacaksiniz?

yanıt1
yanıt0
PİRLO:

YAZIKOLMUŞ ALLAH AFFETSİN

33
1
yanıtYanıtla
ugrbsr:

Cin musallatı olabilir. . . .

22
11
yanıtYanıtla
Gözlüklü Dayı:

Çinlilerin ne alakası var Kocaeli Darıca''da olmuş. Doğu Türkistan''da değil. . . Darıca''da Çinliler mi var? Çinli ne gezer?

yanıt5
yanıt19
asd:

Senın gıbı geri zihniyetli orta ve ilk çağ insanlarından kaldı mı artık? Soyunuz nasıl hala devam ediyor çok ilginç Bu konudada bir araştırma yapılmalı. Kendini kobay olarak degerlendırebbilirsin Başarılar

yanıt4
yanıt7
DÜRBÜNLÜ:

Allah sabır versin. Ne zor ya rabbim evladının gözünün önünde kendini öldürmesi .

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title