Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde heyelan, yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Silifke- Mut yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandığından ulaşım, Silifke- Gülnar ile Mut- Silifke ayrımı-Gülnar il yollarından gerçekleştiriliyor.

TEM otoyolunun Metris- Gaziosmanpaşa kavşakları arasındaki Karadeniz Mahallesi mevkisinde devam eden çalışmalar nedeniyle her iki yönde birer şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşıma her iki yönde diğer şeritlerden izin veriliyor.

İzmir-Kemalpaşa yolunun 7. kilometresindeki enerji iletim hattı yenileme çalışmaları sebebiyle saat 18.00'a kadar yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak.

İstanbul-Kocaeli yolunun 13-15. kilometreleri arasında sürdürülen sanat yapıları yapım çalışmaları dolayısıyla her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometreleri arasında bulunan Günyüzü-2, Günyüzü-1, Elceğiz, Taşlıca, Kürtün, Özkürtün ve Kirazlık tünellerinde yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 9 Şubat'a kadar tek şeritten ve kontrollü olarak gerçekleştirilecek.

Bayburt-Erzurum il sınırı-Aşkale (Top Dağı geçidi) kamyon ve tır trafiğine kapatıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Gaziosmanpaşa Silifke Gülnar Mut Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title