Haberler

Karatay Belediyesinden 13 Okula Kütüphane

Karatay Kent Konseyi'nde Alınan Kararla, 'Her Okula Kütüphane Kazandırma' Kampanyası Kapsamında Karatay Belediyesi, 13 Okulu Daha Kütüphane Yaptı

Karatay Kent Konseyi'nde alınan kararla, 'Her Okula Kütüphane Kazandırma' kampanyası kapsamında Karatay Belediyesi, 13 okulu daha kütüphane yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, daha önce 10 okula kütüphane yaptıklarını çalışmalara aralıksız devam ederek 2010 yılı bitmeden Yarma, Ovakavağı, Hayıroğlu, Hasan Ali Yücel, TOKİ Mustafa Çetin, Kuvayi Milliye, İlhan Nuran Keskin, Aliye Hüseyin Tekbaş, Munise Lütfi Onat, İsmet Paşa, Yavuz Selim, Hürriyet ve Celal Akın olmak üzere beldeler dahil toplam 13 okula daha kütüphane yaptıklarını ve kitaplarının verildiğini söyledi. Karatay'da her okula kütüphane kazandırılmasının Karatay Kent Konseyi'ne ait bir proje olduğunu ifade eden Hançerli, 15 Aralık Çarşamba günü saat 11.00'de Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu'nda toplu açılış töreni ile 13 okula daha kütüphane kazandırılacağını bildirdi.

Karatay'da kütüphanesiz okul bırakmayacaklarının dile getiren Hançerli, şunları kaydetti:

'Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kurulan komisyon doğrultusunda Türk ve Dünya klasikleri, öykü, roman, şiir, masal, araştırma ve incelemeler, biyografiler, atlas ve yardımcı ders kitaplarından oluşan kitapları okullara hediye ediyoruz. 2010 yılı içerisinde 23 okula 23 bin kitap kazandırmanın ve öğrencileri kitapla buluşturmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.'

(GNG-MAT-YLZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title