Haberler

Karağaçlı'ya Okul, Yeni Mahmudiye'ye Park Alanı Yapılacak

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Ayçiçek ve şube müdürleri, Karağaçlı Beldesi ve Yeni Mahmudiye Köyü'nü ziyaret etti.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz ile İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Ayçiçek ve şube müdürleri, Karağaçlı Beldesi ve Yeni Mahmudiye Köyü'nü ziyaret etti. Yeni Mahmudiye Köyü'nün eski okulunun park alanı ve sosyal alan yapılması için destek sözü veren İl Genel Meclisi Başkanı Solmaz, Karaağaçlı'ya ise okul yapılacağı müjdesini verdi. Başkan Baybatur ise, köylerin gelişmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını ve devam ettiğini kaydetti.

Yeni Mahmudiye Köyü'nde taşımalı sistem sonucu boşalan okulun sosyal ihtiyaçlar için kullanılması için İl Genel Meclisi desteğiyle park alanı ve sosyal alan yapılacak. AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz davet üzerine bu köye gitti. Okul alalında ve sosyal alan yapılacak olan bölgede inceleme yapan Başkan Baybatur ve Solmaz, gerekli desteğin verileceğini kaydettiler.

Karağaçlı Belediye Başkanı Sadık Ataklı, İl Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Ayçiçek ve şube müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Muhtar Osman Yüksel, atıl duruma gelen okulun değerlendirilmesi gerektiğini ve sosyal alanlara ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İl Özel İdaresi tarafından malzeme desteğinin sağlanacağı sözü veren İl Genel Meclisi Başkanı solmaz, işçilik desteğinin ise Karağaçlı Belediyesi tarafından yapılmasını önerdi. Karacağaçlı Belediye Başkanı Sadık Ataklı ise, gerekli olan her türlü desteği vereceğini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Baybatur, köylerin kentlerle aynı hizmete kavuştuğunu belirterek, köylerdeki hizmet taleplerinin artık sosyal ihtiyaçlar olarak değiştiğini söyledi. Baybatur, "Köydes aracılığıyla artık köylerimizin alt yapı sorunlarını bitirdik. Su, kanalizasyon ve yol gibi hizmetlerin en kalitelisini verdik. Artık köylerimiz sosyal alanlara ve sosyal yaşama ihtiyaç duyuyor. Bize de bu ihtiyaçları karşılamak düşüyor. İl Genel Meclisi yatırım planlarında artık içme suyu, kanalizasyon gibi talepler yerine sosyal ihtiyaçlar yapılmaya başlandı. Bu da ülkemiz ve Manisa için sevindirici bir nokta" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Solmaz ise, yaptığı değerlemede şu ifadelere yer verdi: "Bütün köylerimizin sokak aralarını parke taşı ile döşedik. İçme suyu artık köylerimizde evlerin mutfaklarından akıyor. Kanalizasyon sorunu olan köy sayısı da aza indirgendi. Artık muhtarlarımız bize geldiği zaman taleplerinde, internet kafe, sosyal alan, park bahçe, sosyal alanlar istiyorlar. Bizde kırsal alanlarımız, köylerimiz ve beldelerimizin bu tür ihtiyaçlarının tamamını karşılamaya çalışıyoruz. Şimdi Karağaçlı beldemizin bir okul ihtiyacı var. Çok kısa zamanda bu okulumuzu da bitireceğiz. Çocuklarımız en iyi şartlarda eğitim görsünler. Çocuklarımız eğitimde en iyisine layıklar. Biz ülkemizin geleceği için çocuklarımıza yatırım yapmalıyız. Geleceğin valisi, başbakanı olacak çocuklarımız ülkemizin geleceğidir."

İl Başkanı Baybatur ve İl Genel Meclis Başkanı Solmaz, Yeni Mahmudiye'nin ardından Karağaçlı'ya giderek burada okulda inceleme yaptı. Okul Müdürü Senem Akgün ile bir süre görüşen başkanlar, beldeye yeni bir okul yapılacağı müjdesini verdiler.

(VS-ERG-

27.04.2012 21: 38: 46

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmudiye Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title