Haberler

Karabük'te Yerel Yönetimler

Karabük'ün Yenice İlçesi Yortanpazarı Belde Belediyesi Cadde, Refüj, Kaldırım ve Ara Sokaklarda Bahar Temizliğine Başladı.

Karabük'ün Yenice ilçesi Yortanpazarı Belde Belediyesi cadde, refüj, kaldırım ve ara sokaklarda bahar temizliğine başladı.

Yortanpazarı Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki halk sağlığına büyük önem verdiklerini ifade ederek, "Çalışmalarla cadde ve sokaklardaki görüntü kirliliğini engelleyip, vatandaşlarımızın da katkılarıyla birlikte temizlikte zirveyi hedefliyoruz. Biz temiz bir Yortanpazarı için çalışıyoruz" dedi.

Daha temiz bir belde oluşturmak, temizlik çalışmalarının daha verimli ve hızlı olması için çalıştıklarını belirten Tiryaki, bahar temizliğinin temizlik ekipleri tarafından merkez mahallede başladığını kaydetti. Tiryaki, belde genelinde temizlik çalışmalarının düzenli yapıldığını, buna ilaveten 5 kişiden oluşan yeni bir temizlik ekibi oluşturduklarını belirtti.

(HK-İÇ)

24.04.2007 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title