Haberler

Karabük'te 1 Mayıs Kutlamaları

Güncelleme:

Hak-İş Konfederasyonu'nun Taksim Meydanı'nın kutlamalara kapatılması nedeniyle Karabük'te düzenlediği 1 Mayıs kutlamaları başladı.

Hak-İş Konfederasyonu'nun Taksim Meydanı'nın kutlamalara kapatılması nedeniyle Karabük'te düzenlediği 1 Mayıs kutlamaları başladı.

1 Mayıs kutlamalarının bu yıl Taksim Meydanında yapılmaması nedeniyle Hak-İş Konfederasyonu tarafından 81 ilde kutlama yapılma kararı aldı. Hak-İş tarafından asıl kutlamanın Karabük'te yapılması kararı alınırken, kent meydanı inşaatının yanında bulunan Albay Karaoğlanoğlu Caddesi'nde yapılan kutlamalarda 300 polis görev aldı, işçiler ve vatandaşlar alana polis aramasından geçerek alındı. Hak-İş Konfederasyonuna bağlı sendikalar kutlamanın yapıldığı caddeye gelirken, Ankara Horon ekibi tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve diğer konfederasyon ve sendika yöneticileri alana geldi. Kutlamalar bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

1 Mayıs Karabük Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title