Haberler

Karabük: Karabük'te Baro Başkanlığı Seçimleri

- Karabük Barosu'nda 14 Ekim'de Yapılacak Başkanlık Seçimleri Öncesinde Açıklama Yapan Mevcut Başkan Tanju Korkut, Yeniden Aday Olacağını Söyledi.

- Karabük Barosu'nda 14 Ekim'de yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde açıklama yapan mevcut başkan Tanju Korkut, yeniden aday olacağını söyledi.

Seçimlerde yeniden aday olacağını belirten Karabük Barosu Başkanı Tanju Korkut, kim seçilirse seçilsin tüm meslektaşlarının Baro Başkanlığı yapabilecek kapasite ve bilgi birikimine sahip olduğunu kaydetti.

Korkut, "Seçilen kim olursa olsun ben meslektaşlarıma gereken desteği vermeye hazırım. Önemli olan avukatlık mesleğinin ve meslektaşlarımızın yücelmesi için çalışmaktır" dedi. Korkut, Baro'nun hiç kimsenin tekelinde olmadığını da vurgulayarak, "Bu bir hizmet yarışıdır. Baro kimsenin tekilinde değildir. Önemli olan seçilen her meslektaşımıza katkıda bulunmaktır. Yani paylaşımcı olmaktır. Biz paylaşımdan ve destekten yanayız. Yapılacak olan seçimlerde meslektaşlarımız baroyu en iyi şekilde temsil edecek, en iyi çalışacak adayı seçecektir" diye konuştu.

Yeni dönem için tekrar seçildiği takdirde yapacakları hakkında bilgiler veren Korkut, "Önümüzdeki dönem tekrar seçilirsem, gerçekleştirmek istediğim bir çok proje var. Bunlardan ilki Baroya bir CMUK arabası almak. İkincisi ise, bilindiği gibi baroların kamulaştırma hakkı var. Bu hakkımızı kullanarak bir bora binası yapmak istiyorum. Aynı zamanda Karabük barosunun önemli bir eksikliği olan Baro bülteni çıkartmak için de çalışmalar yapmayı düşünüyorum" dedi.

Karabük Barosu'nun son yıllarda gösterdiği başarı ile etkin bir Baro konumuna geldiğini söyleyen Baro Başkanı Tanju Korkut, "Karabük barosunun Türkiye genelinde etkin bir duruma gelmesi için çok güzel çalışmalar yaptık. Seçildiğim takdirde çalışmalara bıraktığım yerden ekip arkadaşlarımla birlikte devam edeceğim" şeklinde konuştu.

(AK-AK)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title