Haberler

Karabük İl Genel Meclis Toplantısı

Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı.

Karabük İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı.

Karabük Valisi Mehmet Aktaş başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

Vali Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi Genel Meclisinin yerel parlamento durumunda olduğunu söyledi.

Alt yapı hizmetleri başta olmak üzere eğitim, sağlık, çevre ve birçok alanda yetkileri ve görevleri olan yatırımcı kuruluş ve teşkilatın İl Özel İdaresi olduğunu ifade eden Aktaş, "İl Genel Meclisi de bu İl Özel İdaresi teşkilatının genel karar organı olması nedeniyle ilin her yönlü gelişmesi, kalkınması ve yaşam standardının yükseltilmesi için alacağı kararlarla yön verici esas belirleyici bir kurumdur. Bu yönüyle İl Genel Meclisinin uyum ve ahenk içinde çalışması ilimizin gelişmesi ve kalkınması için çok önemli bir faktördür. İl Genel Meclisimiz çok uyumlu ve ahenkli bir çalışma içerisinde bu yönüyle sizleri takdir ediyoruz, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Aktaş, İl Özel İdarenin araç parkı ve personele önem verdiğini, bugün itibariyle iyi bir seviye yaklaştığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Aktaş Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title