Haberler

Kapadokya'nın Gözü Japon Turistlerde

Ahiler Kalkınma Ajansı'nın, 2013 Yılında Yurt Dışına Seyahat Etmesi Öngörülen 20 Milyon Japon Turistten Kapadokya'nın En Büyük Payı Alabilmesi İçin Projeler Hazırladığı Bildirildi.

Merkezi Nevşehir'de bulunan Ahiler Kalkınma Ajansı'nın, 2013 yılında yurt dışına seyahat etmesi öngörülen 20 milyon Japon turistten Kapadokya bölgesinin en büyük payı alabilmesi için projeler hazırladığı bildirildi.

Ajansın genel sekreteri Selim Biçen, yaptığı açıklamada, Kapadokya bölgesine daha fazla turist çekebilmek için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Özellikle hedeflerinin 2013 yılında yurtdışına seyahat etmesi beklenen 20 milyon Japon turisti Kapadokya bölgesine çekebilmek olduğunu ifade eden Biçen, Japonların kültür turizmine çok büyük önem verdiklerini kaydetti.

Japon turistleri bölgeye çekebilmek için hazırladıkları projeler üzerine çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Biçen, Türkiye'nin bölge ülkeleri içinde en güvenli ve istikrarlı ülkelerden biri olduğunu anlattı.

-JAPONCA TABELALAR ASILACAK-

Ahiler Kalkınma Ajansı olarak bu zeminin doğru kullanılması ve geliştirilmesi için projeler ürettiklerini dile getiren Biçen, bu tip çalışmalara örnek olarak Türk'Japon Dostluk Derneği'nin bölgede şube açmasının sağlanacağını, Kapadokya bölgesindeki tabela ve benzeri açık hava tanıtım uygulamalarında Türkçe ve İngilizce'den sonra üçüncü dil olarak Japonca'nın eklenmesi için çalışmalar yapılacağını bildirdi.

Japonca yayın yapan ve Kapadokya bölgesini tanıtan bir internet sitesinin oluşturulması için de çalıştıklarını belirten Biçen, her yıl Tokyo'da yapılan turizm fuarına katılacaklarını sözlerine ekledi.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title